• Sugeng rawuh ing OLICOM !
  • BANNER2
  • BANNER1
  • BANNER3
  • BANNER4

Tampilan Produk

OLICOM (Jinjiang) Imp. & Exp. Co, Ltd sing wiwitan dikenal minangka Huakai Shoes & Garments Co, Ltd khusus ing sepatu kasual, sepatu olahraga, sepatu kesehatan MBT, sepatu roller, sepatu hiking, sandal eva lan sandal lan sapiturute wiwit taun 1997 ing Kutha Jinjiang, Provinsi Fujian, China.
Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist kita, tinggalake email sampeyan menyang kita lan kita bakal bisa hubungi sajrone 24 jam.
logo (1)
logo (2)
logo (3)
logo (4)
logo (5)
logo (6)
logo (7)
logo (8)
logo (9)
logo (10)
logo (11)